Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor u nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan uw interesses en kunt u informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.

BLOG

Zo nu en dan vertel ik waar ik mee bezig ben! Heerlijk om zo even over fotografie te praten! Bekijk tevens recente foto's

Nathalie & Bart   8 oktober 2019

Geen poes-pas, geen fotoshoot, geen uitsloverij... Gewoon foto's maken van de prachtige tijd die ze samen hebben met hun familie en vrienden! Terug naar de basis... Heerlijk! Fotograferen zoals het komt...

Anne-Wil & Jeffrey   30 oktober 2019

Een prachtig jong stel dat de fotolocatie 'de Dru' in Ulft had geregeld! Wat een verrassing zo in de vroege (licht mistige) ochtend. Prachtige locatie met een prachtig bruidspaar; dat komt mooi samen!

Kristel & Wim   4 september 2019

Tot in de puntjes geregeld! En met Wim zijn netwerk... heb je ook wel de beschikking over hele mooie dingen! VW Busje, Porsche Speedster, alles was top!!! En dat zie je terug op de foto's!

Miranda & Marlo   3 september 2019

Dè Disney bruiloft van het jaar! Alles helemaal in stijl van Disney. Speltjes, ballonnen en natuurlijk de taart! Prachtige bruiloft maar een nog veel mooier bruidspaar dat de échte liefde heeft gevonden. En dat zie je in hun ogen!

Renske & Gauwain  9 augustus 2019

Nog een heerlijk relaxte bruiloft! Alles goed geregeld, prachtig weer compleet met varken aan het spit boven de gloeiende kooltjes. Een relaxt stel en dat stralen zo ook uit!

Cindy & Diederick  29 juli 2019

Een huwelijk dat begint op de paardenmanege. Lijkt op het begin van een sprookje... en het was ook sprookjesachtig! Compleet met dubbel-span paardenkoets! Sprookjes achtig... kijk maar!

Chantal & Willem-Jan  26 juni 2019

Gisterenavond de foto's mogen laten zien van dit jonge stel. De heerlijk relaxte setting van de bruiloft in combinatie met de diepgaande liefde voor elkaar maakt dat ik als fotograaf een TOP-dag had! Elke foto straalt van de liefde. En dat zie je!

Corine & Mark  3 mei 2019

Een jong stel dat elkaar ontmoet heeft op het werk. De vonk sloeg over en dat hebben ze vastgelegd! Een hele mooie dag in het pittoreske Hemmen! Bekijk deze prachtige foto's en je ziet wat ik bedoel!

5 juni 2019   Cursus Verdieping Fotografie

Wat onderscheidt de amateur van de professional?

Een leuke foto maken kan je wel. Je hebt de basistechniek via de Workshop Basis Fotografie namelijk al aardig onder de knie. Misschien dat je zelfs al wat aan het spelen bent met effecten. Maar eigenlijk wil je nu wel eens de fijnere kneepjes van het vak leren. Of je nu een basis wilt leggen voor een carrière in fotografie, mooiere vakantie-foto’s wilt maken of gewoon je hobbyvaardigheden wilt verbeteren, een cursus fotografie helpt je daar goed bij.

Wat leer je tijdens een cursus Verdieping Fotografie?
 

Tijdens een Workshop Verdieping Fotografie leer je om die échte mooie foto’s te maken. Naderhand duik je vol zelfvertrouwen de natuur of stad in om landschappen of architectonische hoogtepunten voor eeuwig vast te leggen. Vervolgens kies je thuis de beste foto uit en bewerk je deze – met de kennis die je tijdens de cursus hebt opgedaan – tot een prachtig, professioneel ogend beeld.

 

Tijdens een cursus leer je bijvoorbeeld hoe je bepaalde beeld- en kleur effecten instelt en deze toevoegt aan je foto’s (en nee, de dierenfilters van Snapchat komen niet aan bod). Je leert juist hoe je onopvallende effecten kunt toevoegen zodat je bij het eindresultaat vrijwel niet merkt dat de foto bewerkt is.

Hoe kan Quakkelaar Fotografie in de regio Arnhem je hierbij helpen?

De beste manier om iets te leren, is door het gewoon te doen. En zo zit mijn cursus ook in elkaar. We beginnen met een stukje theorie. Hier bespreken we nog even de technische en creatieve mogelijkheden van je camera. Daarna is het tijd om op pad te gaan in de omgeving van Arnhem. Later komen wij nog een keer bij elkaar en bewerken van jouw beste foto. Tevens bespreken we de foto’s van de andere cursisten, waardoor je ook leert van anderen hun foto.

Wat heb ik nodig voor deze cursus Verdieping Fotografie?
 

Voor deze cursus moet je de basistechniek al een beetje kennen. Zo niet, dan vind je onze Workshop Basis Fotografie misschien wat interessanter. Je hebt een systeem- of spiegelreflexcamera nodig waarbij je de voorkeuze A, Av, S en Tv kunt instellen via een schermmenu of het wieltje bovenop de camera. Ook weet je wat deze instellingen doen als je ze toepast. Weet je het niet zeker? Mail mij!

                                                                                                                                                

Wil jij ook zien hoe ik je kan helpen om jouw foto’s net naar dat hogere niveau te brengen? Meld je dan snel aan voor onze Workshop Verdieping Fotografie.

BOEK VANDAAG NOG JOUW PLEK !!

Danielle & Thijs   20 april 2019

Neem deze combi: Een prachtige dag in het Nijmeegse Brakkestein & mix dit met dit stralende (en super relaxte) bruidspaar... en wat krijg je? Juist!! Een onvergetelijke dag (en onvergetelijke foto's ;-) )

Sharon & Ramon   5 april 2019

Een heerlijk relaxte bruiloft in het leuke plaatsje Geffen bij Oss. Een leuk jong stel dat écht de liefde aan elkaar verklaarden bij de bruiloft. En die emotie zie echt terug in de foto's!

20 maart 2019   Wat doet een bruidsfotograaf allemaal?

Een herinnering om in te lijsten!!

Het belooft de mooiste dag van je leven te worden: een dag vol liefde, vrienden en gezelligheid. Dit zijn de momenten die je wilt vastleggen, zodat je er een leven lang van kunt nagenieten. Natuurlijk kan je ervoor kiezen om de leukste foto’s te selecteren uit het Facebookalbum van je vrienden, of het buurjongetje van het neefje van een oude vriend, maar je kunt ook een creatieve en professionele bruidsfotograaf huren.

Waarom kies je voor een bruidsfotograaf?
 

‘Kijk deze kant eens op… draai je hoofd naar links… beetje meer. Hé Keesje, kom je ook op de foto?’

Word je nu al moe bij de gedachte aan poseren en al dat gefriemel dat erbij komt kijken? Dan is dat je eerste reden. Eerlijk is eerlijk: bij een fotoshoot zal een fotograaf ook aanwijzingen geven, maar op de dag zelf zie je deze vrijwel niet. Het gaat er juist om dat de foto’s natuurlijk, echt en ongedwongen zijn. Als jij later in je fotoalbum kijkt, raak je aangenaam verrast door de momenten die voor jou onbewust zijn vastgelegd. 

Maar als fotograaf is het ook leuk om creatief aan de slag te gaan. Fotografen slaan de traditionele ‘regels’ nog weleens in de wind, om op zoek te gaan naar een echt uniek en mooi plaatje. Waar een amateur of hobbyist het vaak op safe speelt, verrast een fotograaf je graag met iets bijzonders.

Maar mijn neefje heeft een goede iPhone…

En op een iPhone kan je leuke foto’s maken. En misschien heeft je neefje ook wel een oog voor fotografie. Maar als je echt verzekerd wilt zijn van scherpe foto’s, dan is een professional toch aan te raden. Vooral ook als het wat later op de avond wordt. De fotograaf weet precies welke instellingen hij/zij het beste kan gebruiken voor elk licht, zowel binnen als buiten. Bovendien stopt het niet bij het maken van de foto’s: deze worden nog nabewerkt en eventueel verwerkt in je trouwalbum.

 

Wat mag je van een bruidsfotograaf verwachten?
 

Bij een goede fotograaf staat een persoonlijke ervaring die helemaal om jullie wensen draait voorop. De fotograaf maakt eerst een afspraak met jullie om kennis te maken en te bespreken wat jullie verwachtingen zijn. Op de grote dag zelf laat de fotograaf jullie en de gasten met rust en gaat hij of zij op zoek naar die natuurlijke, hartverwarmende en emotionele momenten. In de meeste gevallen krijgen jullie de foto’s na ongeveer 7 weken in handen.

 

MAAK EEN AFSPRAAK VOOR EEN KENNISMAKINGSGESPREK!

Corinda & Arie   6 december

Het was niet koud, maar juist prachtig weer! En met dit prachtige bruidspaar kan je dag al helemaal niet stuk! Heerlijk gewandeld bij kasteel Doorwerth in Doorwerth en daarna langs de Maas genieten van het prachtige weer! Zo hebben we samen een prachtige dag beleefd!

Lionne & Maik   30 november

Weer zo een goed geregelde en relaxte bruiloft! En wat een prachtige zonnige dag... het kan niet op! In het prachtige Veenendaal zijn hele mooi plekken te vinden voor een fotoshoot! Kijk zelf maar!