Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor u nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan uw interesses en kunt u informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.

De kleine lettertjes...

Ik vind het héél leuk om jou alles te vertellen over fotografie en ik vertrouw erop dat dat wederzijds is. Daar zijn de workshop én de voorwaarden dan ook op gebaseerd. Vertrouwen.

Vertrouwen

Het inschrijven van de workshop gaat geheel op vertrouwensbasis. Dat wil zeggen dat ik mijn best ga doen om de workshop door te laten gaan. Ik verwacht van jou, dat als jij je inschrijft, je komt én betaald.

Aan- & afmelden

Mochten er minder dan 4 mensen zich aanmelden, kan ik overwegen de workshop niet door te laten gaan. (Zie ook locatie!) Ik laat je dit zo snel mogelijk weten, doch minimaal 3 dagen van te voren. Mocht jij je onverhoopt moeten afmelden, meld dit dan zo snel mogelijk. Het liefst 1 week van te voren.

Locatie

De workshop kan op een andere locatie worden gegeven in Driel. Zo kan bij minder dan 4 aanmeldingen, de workshop wellicht toch doorgaan.

Inschrijfgeld

Het inschrijfgeld moet vóór de dag dat de workshop plaats vindt, zijn betaald. Als jij je tot drie dagen van te voren afmeld, dan krijg je je geld terug.  Ik zou het natuurlijk heel leuk vinden je een andere keer te treffen!

Leen camera / tablet

Jij krijgt van mij een spiegelreflex camera of tablet te leen als je dat aangeeft bij het inschrijven. Ik ga er vanuit dat je heel voorzichtig met deze camera of tablet om gaat. Mocht er toch iets gebeuren? Daar ben ik voor verzekerd…

Problemen & klachten

Hopelijk gaat het niet gebeuren… maar mocht je problemen of klachten hebben aangaande de workshop, meld je dan direct bij mij! Dan zoeken we samen naar de best passende oplossing voor ons beiden.

Bruiloft gaat voor...

Ik geef heel graag de workshop… maar een bruiloft gaat toch echt voor! Meestal is een bruiloft niet op zaterdag, maar mocht er tóch een bruiloft tussen komen, dan hoor je dat zo snel mogelijk. Dan gaan we samen op zoek naar een andere dag voor je workshop.

Vragen

Ik vind het leuk dat je ook deze kleine lettertjes leest. Heb je alsnog vragen hier over? Heb je aanvullingen of opmerkingen? Feedback is altijd welkom! Bel of mail mij!