Vertrouwen

Het inschrijven van de cursus gaat geheel op vertrouwensbasis. Dat wil zeggen dat ik mijn best ga doen om de cursus door te laten gaan. Ik verwacht van jou, dat als jij je inschrijft, je komt én betaald.

Aanmelden

Mochten er minder dan 4 mensen zich aanmelden, kan ik overwegen de cursus niet door te laten gaan. (Zie ook locatie!) Ik laat je dit zo snel mogelijk weten, doch minimaal 3 dagen van te voren.

Afmelden

Mocht jij je onverhoopt moeten afmelden, meld dit dan zo snel mogelijk. Als jij je afmeld vóór het ontvangen van de herinnerings-mail (meestal 1 week van te voren), dan krijg je je geld terug.  Ik zou het natuurlijk heel leuk vinden je een andere keer te treffen!

Locatie

De cursus kan op een andere locatie worden gegeven. Zo kan bij minder dan 4 aanmeldingen, de cursus wellicht toch doorgaan.

Inschrijfgeld

Het inschrijfgeld moet vóór de dag dat de cursus plaats vindt, zijn betaald.

Leen camera / tablet

Jij krijgt van mij een spiegelreflex camera of tablet te leen als je dat aangeeft bij het inschrijven. Ik ga er vanuit dat je heel voorzichtig met deze camera of tablet om gaat. Mocht er toch iets gebeuren? Daar ben ik voor verzekerd…

Problemen & klachten

Hopelijk gaat het niet gebeuren… maar mocht je problemen of klachten hebben aangaande de cursus, meld je dan direct bij mij! Dan zoeken we samen naar de best passende oplossing voor ons beiden.

Bruiloft gaat voor…

Ik geef heel graag de cursus… maar een bruiloft gaat toch echt voor! Meestal is een bruiloft niet op zaterdag, maar mocht er tóch een bruiloft tussen komen, dan hoor je dat zo snel mogelijk. Dan gaan we samen op zoek naar een andere dag voor je cursus.

Vragen

Ik vind het leuk dat je ook deze kleine lettertjes leest. Heb je alsnog vragen hier over? Heb je aanvullingen of opmerkingen? Feedback is altijd welkom! Bel of mail mij!