Fotografie Cursussen

Ben je op zoek naar een fotografie cursus? Quakkelaar fotografie organiseert meerdere fotografie cursussen. Zowel voor de startende als gevorderde fotograaf.


Meld je snel aan voor één van onderstaande cursussen!

ScrOLL VOOR ALLE INFORMATIE

Scroll Created with Sketch.

Basiscursis Fotografie

De Cursus Basis Fotografie is speciaal voor jou als jij je mooie, (dure) systeem- of reflexcamera te leren gebruiken. Wat betekenen alle knopjes, wat zijn de verschillen de waarden en wat zijn de gevolgen...

Jij leert de techniek in je camera gebruiken om de mooiste foto's te maken!

Lees meer over de Cursus Basis Fotografie

Fotografie cursus voor gevorderden

De Cursus Fotografie voor Gevorderden is speciaal voor jou als jij je camera (redelijk) goed kent en je wilt verdiepen in het maken van mooiere foto's.

We gaan samen ontdekken wat een mooie foto een mooie foto maakt. Wat kan jij gebruiken om een mooie foto te maken? Zowel de technische kant van je camera als het inzicht van jouw kijk op de wereld wordt behandeld.

In deze tweedelige cursus leer jij ook het bewerken van de foto's, waardoor deze nét wat sterkter worden!

Lees meer over de Fotografie Cursus voor Gevorderden

Smartphone fotografie workshop

De Workshop Smartphone Fotografie is speciaal ontworpen als bedrijfsuitje of invulling voor een evenementenbureau. Met een groep van 25 personen gaan we er op uit. In kleine groepjes wordt samengewerkt.

We gaan aan de slag met de mogelijkheden van fotografie met een mobiele telefoon: welke opties en programma’s zijn er, waar kun je op letten bij het fotograferen en hoe kun je jouw foto’s op de telefoon bewerken. Iedereen zal verbaasd zijn van de mogelijkheden en zeker fantastische foto’s overhouden aan deze leuke dag.

De workshop smartphone fotografie wordt gegeven op locatie in heel Gelderland.

Lees meer over de Workshop Smartphone Fotografie