Wat is portret fotografie eigenlijk?


Het klinkt simpel; "Portretfotografie is het fotograferen van mensen". Maar een goede portretfoto laat iets zien over de persoon zelf. Als fotograaf zet ik jouw uitstraling vast. Dit is één van de redenen waarom het belangrijk is om de juiste portretfotograaf te kiezen.

Mijn sterke kant als fotograaf is dat ik je snel kan leren kennen. Ik ga jou vastleggen zoals jij bent!

Waarom een portretfoto?

Wil jij een mooie zakelijke foto voor op je website, of een portretfoto voor op een product? Of toch die foto op LinkedIn vervangen door een écht goede foto? Want dát is jouw visitekaartje, de eerste indruk naar jouw nieuwe klant!

 

 

Mijn werkwijze

 

Het is belangrijk dat jij op een natuurlijke en ontspannen manier wordt vastgelegd. Jij moet jezelfs erin terug zien, maar ook als een professional. Want hiermee straal je als organisatie porfessionaliteit uit. En jij geeft je organisatie een gezicht. Wij gaan samen in een ontspannen sfeer de foto's nemen. Reken erop dat we ongeveer 1 uur bezig zijn!

Op locatie

Jij voelt je thuis op een bekende locatie. En dat zal jij zeker uitstralen. Daarom kom ik graag naar jou toe! Ik heb portretten geschoten in Arnhem, Nijmegen en omstreken.

 

Bewerking

Na de portret-shoot ga ik eerst alle foto’s opslaan én een back-up maken. Daarna duurt het maximaal een paar dagen voordat jij je foto's krijgt. Ik maak eerst een bewerking. Wil jij daar nog iets in gewijzigd hebben? Dat doen we geheel in overleg!

 

Jouw investering

Voldoende

€ 175

1 uur fotografie

1-3 personen

 

Telefonische voorbespreking

Online album + wachtwoord

Digitaal & vrij te gebruiken

(excl. btw & reiskosten)

Meer

€ 275

1,5 uur fotografie

3-5 personen

 

Telefonische voorbespreking

Online album + wachtwoord

Digitaal & vrij te gebruiken

(excl. btw & reiskosten)

Uitgebreid

€ ????

> 2 uur fotografie

5-10 personen

 

Telefonische voorbespreking

Online album + wachtwoord

Digitaal & vrij te gebruiken

(excl. btw & reiskosten)

Zit jouw pakket er niet bij? Neem hieronder contact op voor een pakket op maat!

 

Vul je gegevens in en ik neem contact met je op!

Meerdere personen zoals hierboven?

Superleuk!


Alle collega's van de basisschool? Geweldig!
Nieuwe foto's voor in een smoelenboek? Ik heb er zin in!

Vertel mij wat je wensen of ideeën zijn! Dan gaan we samen zoeken naar de beste oplossing.

Ik hoor graag van je!

Samen maken we een vliegende start voor jouw bedrijf!

 

De kleine lettertjes

Alle prijzen zijn exclusief B.T.W. en exclusief reiskosten. De prijs van de reiskosten zijn 0,30 cent per kilometer. Voor de regio Arnhem of Nijmegen komt dit neer op ongeveer € 15,=

 
 

Hoe mogen wij de foto's gebruiken?

Jullie zijn de nieuwe eigenaar van de foto's na het betalen van het factuur. Daarna mag jij ze dus geheel naar eigen inzicht gebruiken. Bijvoorbeeld voor drukwerk of online!

 

Wat vonden andere stellen van Merijn als hún fotograaf?

Andrea & Stefan

... Hoewel we allebei absoluut niet houden van het poseren voor een foto hebben we enorm genoten van de fotoshoot en de rest van de dag. De fotoshoot verliep op een ontspannen manier en het was zeer gezellig.

 
 

Sjanet & Johan

... Merijn is echt een vlieg aan de muur: een fotograaf die vlak achter je staat en foto’s schiet zonder dat je het merkt. En tegelijkertijd zegt wat het beste is qua beeld & sfeer. Wij -en onze gasten- voelden ons op ons gemak door hem.

Amber & Rick

... Veel leuke en mooie foto’s waarvan we niet eens wisten dat ze gemaakt waren. Tijdens de shoot op locatie wist hij ons op ons gemak te stellen, waardoor ook hier prachtige foto’s gemaakt zijn. We raden zeker aan om deze mooie dag door Merijn vast te laten leggen!

 

Nog niet overtuigd?

LEES ALLE REACTIES