Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor u nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan uw interesses en kunt u informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.

Trouwfotografie

Mijn simpele en creatieve werkwijze zorgt voor prachtige trouwfoto's in de regio Arnhem. 

Mijn werkwijze

Voor

Van te voren maken we een afspraak om kennis te maken. Samen gaan we kijken waar én waarvan ik allemaal foto’s mag maken. Al onze afspraken worden vastgelegd. Dit krijg je na het gesprek toegestuurd.

Tijdens

Veel bruidsparen zeggen; “Ik heb je amper gezien!”. Tijdens de bruiloft draai ik om jullie heen ‘als een soort satelliet’. Ik leg alles vast, zonder dat ik echt opval. Het gaat tenslotte om jullie! Ik vraag nagenoeg niks aan jullie of jullie gasten. Alles gebeurt zoals het komt... Alleen tijdens een fotoshoot zal ik het een en ander vragen van je. Want niet iedereen is een model ;-)

Na

Na de bruiloft ga ik eerst alle foto’s opslaan én een back-up maken. Jullie krijgen na een paar dagen een ‘sneak-preview’ van een paar foto’s. Daarna duurt het maximaal nog 7 weken voordat ik alle foto’s kom overhandigen. Ook krijg je een internet-link (met wachtwoord), zodat iedereen die jij wilt de foto’s kan bekijken. Daarna ga ik het (eventuele) trouwalbum, in overleg met jullie, ontwerpen. Na een paar weken komt dat met de post vanuit Portugal.

Later

Bij meerdere pakketten zit een trouwalbum van Floricolor. Dit is een toonaangevende producent van betaalbare trouwalbums van een hoge kwaliteit. Een voorbeeld van een album zie je onder de prijzen. Natuurlijk neem ik tijdens het kennismakingsgesprek meerdere voorbeelden mee!

Vertel mij jullie wensen en samen gaan we ze waar maken!

Brons

€ 895

6 uur fotografie

Online album

Ongeveer 100-150 foto's

(incl. btw & reiskosten)

Zilver

€ 1195

8 uur fotografie

Online album

Ongeveer 150-200 foto's

USB-stick met alle foto's

Trouwalbum 30x30. 40 pagina's

Back-up van alle foto's

(incl. btw & reiskosten)

Goud

€ 1445

10 uur fotografie

Online album

Ongeveer 200-250 foto's

USB-stick met alle foto's

Trouwalbum 30x30. 50 pagina's

Back-up van alle foto's

(incl. btw & reiskosten)

 
 

De kleine lettertjes

Alle prijzen zijn inclusief B.T.W. en inclusief reiskosten. De prijs die je ziet staan is dus écht de prijs die je betaald!  (Tenzij je opties neemt bij het trouw-album.)

Het kan natuurlijk altijd zo zijn dat deze pakketten niet aan jullie wensen voldoen… Bel of mail mij even, zodat we samen kunnen kijken wat ik voor jullie kan betekenen!

 
 

Wat voor trouwalbum krijgen wij erbij?

  • Hier zie je een voorbeeld van een Floricolor fotoalbum uit de serie Vintage.
  • Ook is het mogelijk om een groter, kleiner, meerdere of een ander trouwalbum te kopen.
  • Je kan altijd extra pagina’s in je trouwalbum kopen voor maar € 15,= per 2 pagina’s.
  • Graag laat ik alles zien en vertel ik je de mogelijkheden! Want het wordt een fotoalbum waar je jaren met plezier in zal kijken...
 

Wat vonden andere stellen van Merijn als hún fotograaf?

Johan & Sjanet

... Merijn is echt een vlieg aan de muur: een fotograaf die vlak achter je staat en foto’s schiet zonder dat je het merkt. En tegelijkertijd zegt wat het beste is qua beeld & sfeer. Wij -en onze gasten- voelden ons op ons gemak door hem.

Stefan & Andrea

... Hoewel we allebei absoluut niet houden van het poseren voor een foto hebben we enorm genoten van de fotoshoot en de rest van de dag. De fotoshoot verliep op een ontspannen manier en het was zeer gezellig.

Rick & Amber

... Veel leuke en mooie foto’s waarvan we niet eens wisten dat ze gemaakt waren. Tijdens de shoot op locatie wist hij ons op ons gemak te stellen, waardoor ook hier prachtige foto’s gemaakt zijn. We raden zeker aan om deze mooie dag door Merijn vast te laten leggen!

Nog niet overtuigd? 

   LEES ALLE REACTIES   

Je foto´s zijn écht mooi...

Ik neem contact met je op