Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor u nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan uw interesses en kunt u informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.

Wie is toch die vent met die camera...?

Dè fotograaf voor jou! Van bruiloften tot workshops!

Fotografie

Mijn passie!

Mijn passie is foto’s maken! Het moment vastleggen waarop de liefde of emotie van jou tot uiting komt. Dat ene innige moment dat jij met iemand deelt… Ik maak foto’s omdat ik er energie van krijg. Net zoveel energie als jij krijgt, als je de foto’s weer bekijkt!

Héél Nederland!

Vanuit Driel ben ik jouw fotograaf voor in heel Nederland. Driel ligt vlakbij Arnhem en Nijmegen in de gemeente Over Betuwe, Gelderland. Graag kom ik met je in contact om mijn werkwijze toe te lichten en de mogelijkheden te bespreken. Wellicht heb je al vragen? Ik hoor het graag!

 Hopelijk tot horens!

Toekomst

Natuurlijk heb je als fotograaf altijd een paar uitdagingen die je gedaan wilt hebben in je carrière:

Buitenland

Ik zou heel graag eens een bruiloft in het buitenland willen meemaken. Hoog in de bergen, in een mooi zuidelijk land, of juist een noordelijk land!

Out-of-the-'Comfort zone'

Ook zou ik het spannend vinden om (nog) een keer buiten mijn ‘comfort-zone’ te gaan. Ik heb een keer een holy-powder loveshoot gedaan en dat was écht super! Nu nog één in de volle regen? Of in de sneeuw?

'Same-sex' bruiloft

Een keer een bruiloft van een ‘same-sex’! Twee vrouwen in twee prachtige jurken of juist twee mannen in strakke pakken! Lijkt me ook écht een super leuke uitdaging!
 

Voel je je aangesproken door één (of meer) van deze uitdagingen? Neem contact met me op!

Merijn Quakkelaar

Hobby's

Ons gezin is mijn grootste hobby! Leuk met de kinderen bezig zijn, in combinatie met de alle-daagse dingen. Samen opruimen is veel leuker dan alleen!

Klussen!

Klussen! Er is altijd wel iemand die iets te klussen heeft. En anders ben je ook nooit klaar met je eigen huis…

Het gazon

Ook de tuin (of in ieder geval het gazon) vind ik leuk om strak te krijgen en te houden. Onkruid eruit, gazon maaien, het geeft altijd een heerlijk gevoel! De bloemen en groente-tuin doet Elske, want iets met een andere kleur dan groen leeft niet lang als ik me ermee bemoei. 

Kokkerellen

Op zich vindt ik koken ook leuk… maar maak daar te weinig tijd voor vrij. En met kinderen die het liefst Hollandse pot eten, kom je ook niet echt aan kokkerellen toe…

Computers

Ook op het vlak van computers heb ik een zwak. Altijd wel iets te doen op deze website, foto’s bekijken van andere fotografen, iets up-te-graden, NAS-server inrichten, of dingen herstellen. Altijd leuk!

Race-fietsen

… en als ik dan nog tijd over heb, zit ik graag (met buurman / zwager / vrienden) op de racefiets. Het is prachtig fietsen in de Betuwse streek rond Driel. Al zit Elske er tegenwoordig meer op dan ik…

Wat voor spullen heeft Merijn bij zich?

Canon 6D

Canon 7D Mark II

Canon 70D

Sigma ART 35 mm 14

Sigma ART 50 mm 14

Canon 135 mm 2.0 L

Tamron 24-70 mm 2.8

Tamron 70-200 mm 2.8

Canon 28 mm 2.8

Nissin Di700A + Air 1

Nissin Di 622

Vele GB´s aan SD-kaarten

Je foto´s zijn mooi.....

Ik neem contact met je op!